خدمات فنی مهارت 09191913013 - 86083866

انجام کلیه کارهای تاسیساتی و کلیه خدمات لوله کشی اعم از نشت یابی و تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه و تعمیر تاسیسات ساختمان

لوله بازکنی با دستگاه

لوله بازکنی با دستگاه

لوله بازکنی با دستگاه ( رفع گرفتگی لوله )، تخلیه چاه و لایه روبی دیواره های لوله ها و چاه از مهم ترین اقدامات و بزرگ ترین مشکلات ساکنین ساختمان ها می باشد. در صورتی که لوله های منزل شما دچار گرفتگی شده باشد باید در اسرع وقت نسبت به رفع گرفتگی لوله اقدام نمایید.
لوله بازکنی با دستگاه فرآیندی است که در نتیجه ی گرفتگی لوله ها به آن نیاز پیدا می کنید و در آن با انجام عملیاتی گرفتگی لوله را برطرف می کنید.

گرفتگی لوله ها ممکن است در نتیجه ی گیر کردن اضافات مواد غذایی، تفاله چای، تکه های نان، روغن وغیره در لوله های ظرفشویی آشپزخانه ویا گیر کردن موهای اصلاح شده ی بدن، دستمال، گیر کردن اجسام سخت مثل تیغ و غیره در لوله های حمام و یا سایر لوله ها رخ دهد.
از مهم ترین نشانه ها و آثار گرفتگی لوله ها می توان به جمع شدن آب در سینک ظرفشویی، سرویس بهداشتی، وان و غیره شود.

از دیگر آثار گرفتگی لوله به وجود آمدن بوی بسیار نامطبوع در محیط منزل خود و همسایگان و همچنین افزایش فشار بر لوله ها می باشد که می تواند منجر به بروز نشتی و شکستگی در لوله ها شود. 

گرفتگی لوله ها به هر علتی که باشد اگر به موقع رفع نشود می تواند منجر به وارد آمدن آسیب به تاسیسات لوله کشی شود و هزینه ها و زمان تعمیر و برطرف کردن مشکل را افزایش دهد بنابر این توصیه می شود در سریع ترین زمان نسبت به رفع گرفتگی لوله ( و یا لوله بازکنی با دستگاه توسط متخصصان ) اقدام نمایید.

جهت ارتباط با متخصصین شرکت مهارت با شماره  09191913013 تماس بگیرید.

نحوه لوله بازکنی با دستگاه و روش های خانگی

رفع گرفتگی لوله ها با توجه به جنس لوله ها، محل گرفتگی لوله ها و عامل گرفتگی لوله ها می تواند متفاوت باشد. معمولاً بعد از گرفتگی لوله ها ساکنین خود اقدام به ریختن مواد اسیدی و محلول های لوله بازکن صنعتی در لوله ها می کنند که بعضاً مشاهده شده است همین عمل موجب خورده شدن لوله ها در اثر استفاده از محلول های غیر استاندارد و نشتی در نقاطی از لوله شده است.

حتماً هنگام استفاده از محلول های لوله بازکن به استاندارد بودن آن توجه کنید و نکات ایمنی را نیز هنگام ریختن محلول رعایت کنید. 
یکی دیگر از راهکارهایی که توسط خود ساکنین می تواند به منظور برطرف کردن گرفتگی لوله ها انجام شود، استفاده از لوله بازکن های خانگی و دستی می باشد که با ایجاد مکش محتویات گرفتار شده درون لوله را به سمت خارج هدایت کرده و منجر به رفع گرفتگی لوله های سینک یا کف آشپزخانه و حمام می شود.

در آشپزخانه اگر با استفاده از روش های بالا همچنان گرفتگی برقرار بود و رفع نشد می توانید با باز کردن شترگلو (Trap) یا همان سیفون زیر ظرفشویی و تخلیه مواد جمع شده در آن و تمیز کردن آن مسیر خروجی آب را باز کنید.

هر چند استفاده از روش های خانگی در بسیاری از موارد مثمر ثمر واقع می شود و گرفتگی برطرف می شود ولی اگر به هر دلیلی دسترسی به لوله ها و سیفون مقدور نبود یا جسم سختی در لوله ها گیر کرده و یا مایعاتی همانند روغن که به مرور درون لوله ها سرد و سفت می شوند، در لوله ها وجود داشته باشند با روش های معمول نمی توان گرفتگی را برطرف کرد.

در چنین مواردی به منظور رفع گرفتگی لوله ها توصیه می شود با کارشناسان و متخصصان شرکت مهارت تماس بگیرید تا در سریع ترین زمان در محل شما حاضر شوند و با دستگاه فنر زنی و یا تراکم هوا لوله های گرفته شده را باز کنند.

خدمات مربوط به بخش لوله بازکنی شرکت مهارت

لوله بازکنی با پمپ هوا نیز مانند لوله بازکنی با فنر برقی معایب و مزایایی دارد که در این مطلب آنها را بررسی می نماییم تا بفهمیم دستگاه پمپ هوا بهتر است یا فنر!

خیلی از مواقع زمانی که گرفتگی در لوله فاضلاب ساختمان ایجاد می شود، مردم به دنبال روش های لوله بازکنی خانگی مثل اسید، تلمبه و حتی شیلنگ هستند تا بتوانند بدون تماس با لوله بازکن مشکل را خودشان حل کنند. اما گاهی اوقات مشکل آنقدر پیچیده و بزرگ است که با این روش ها غیر قابل حل شدن است و حتما باید از روش های تخصصی و دستگاه های مخصوص استفاده کرد.

در چنین شرایطی استفاده از دستگاه هایی نظیر پمپ هوا و یا فنر برقی بسیار متداول است و ما در این مطلب می خواهیم بررسی کنیم که کدام روش بهتر است و معایب و مزایای آنها کدام است.

لوله بازکنی با پمپ هوا

از دستگاه پمپ هوا می توان برای باز کردن گرفتگی انواع لوله فاضلاب توالت ایرانی و فرنگی، آشپزخانه و حمام استفاده کرد. پمپ هوا دارای مخزنی است که هوا درون آن ذخیره شده تا با فشردن دکمه، هوا را جهت باز کردن گرفتگی آزاد نمود.

هنگام آزاد شدن هوا، امکان دارد صدای مهیبی شنیده شود. این صدا به علت آزاد شدن یکباره هوای ذخیره شده درون مخزن پمپ می باشد. چون دستگاه پمپ هوا دارای قدرت و اندازه مختلفی است پس برای لوله بازکنی با پمپ هوا ابتدا باید نوع گرفتگی و لوله ای که قرار است کار روی آن انجام شود مشخص گردد.

مزایا دستگاه پمپ هوا

  • دارای قدرت بالا در باز کردن گرفتگی های شدید
  • مناسب برای باز کردن گرفتگی لوله بر اثر افتادن اشیا
  • مناسب برای باز کردن گرفتگی بر اثر شن و ماسه

معایب دستگاه پمپ هوا

هنگام استفاده از دستگاه باید تمام خروجی های لوله فاضلاب بسته شوند و فقط ورودی که گرفتگی در آن است باز باشد.
کثیف کاری بسیار زیاد، چون زمان تخلیه هوا از مخزن، امکان دارد فاضلاب از لوله های دیگر بیرون بزند.
اصلا برای گرفتگی هایی مثل سیمان، دوغاب یا قیر مناسب نیست.
مناسب برای مصارف صنعتی

لوله بازکنی با فنر برقی

متداول ترین و حتی می توان گفت بهترین روش لوله بازکنی با فنر برقی است.
امروزه بر خلاف دستگاه های قدیمی که از دریل و فنر جهت باز کردن گرفتگی استفاده می شد، از دستگاه های پایه دار لوله بازکنی استفاده می شود که به مراتب مزایای بسیار بیشتری دارد.
اگر اطلاع داشته باشید فنرهایی که بر روی دریل نصب می شدند به دلیل داشتن سرعت دور بالا و نداشتن کنترل بر روی سرعت، علاوه بر کثیف کاری امکان ترک برداشتن و شکستن لوله و کاسه توالت نیز وجود داشت.

اما با ساخت دستگاه های پایه دار جدید، این امکان به وجود آمده که بتوان سرعت دور موتور را کنترل کرد و آن را به فنر انتقال داد تا با وارد کردن ضربه به عامل گرفتگی لوله فاضلاب، بتوان راحت تر و سریعتر لوله را باز کرد. با این دستگاه دیگر کاسه توالت و لوله فاضلاب نمی شکند. براساس قانون هوک هر چه طول فنر بیشتر باشد، به همان میزان قدرت آن نیز بیشتر می شود.

مزایای لوله بازکنی با فنر برقی

  • سریع و فوری
  • دستگاه کوچک و قابل حمل
  • نیاز نداشتن به برق فشار قوی
  • بدون کوچکترین کثیف کاری
  • توان باز کردن انواع گرفتگی سخت و پیچیده
  • دارای سر فنرهای مختلف برای انواع گرفتگی
  • مخصوص لوله های فاضلاب صنعتی و خانگی
  • امکان رسوب زدایی فقط با دستگاه فنر برقی وجود دارد.
  • این دستگاه برای تمامی گرفتگی ها مناسب و کار آمد است.
  •  باز کردن گرفتگی لوله با سیمان، قیر، ملات و گچ
  • گیر کردن پرز، مو و ریشه درختان به فنر و باز شدن راه آب
  • پیروی از قوانین فیزیک برای خرد کردن گرفتگی هایی که با شیشه یا اشیا می باشد.

معایب لوله بازکنی با فنر برقی

تا به حال معایبی برای دستگاه های جدید پایه دار گزارش نشده است.

لوله بازکنی با دستگاه پمپ هوا بهتر است یا دستگاه فنر برقی؟

با توجه به توضیحات بالا و ذکر معایب و مزایای این دو دستگاه می توان به راحتی دریافت که بهترین و مناسب ترین روش لوله بازکنی، استفاده از فنر برقی است. به همین دلیل است که تمامی شرکت های لوله بازکنی و تخلیه چاه از فنر برقی برای انواع گرفتگی های لوله فاضلاب استفاده می کنند.

در پایان باید گفت که شرکت فنی و تاسیساتی مهارت یک شرکت فعال در لوله بازکنی است که در این حوزه در تهران و حومه خدمات لوله بازکنی ارائه می دهد. اگر مشکلی در لوله فاضلاب خود احساس می کنید و یا نیاز به لوله بازکن دارید حتما به ما اطلاع دهید تا با استفاده از دستگاه فنر لوله بازکنی جدید گرفتگی را برای شما باز نماییم تا مشکلتان برطرف گردد.